Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

PROMOSI JSD BULAN OGOS 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog fida. da lama da x update. So utk promosi yg terkini ialah 

2 FEMININE WASH HANYA RM100 SAHAJA
terus jadi AHLI JAMU SUSUK DARA.

Apa istimewa ahli JSD??
Meh nak citer. Anda layak dapat less 20-30% setiap produk JSD SEUMUR HIDUP!!!. Jimat utk kegunaan sendiri. Tiada paksaan untuk menjual. Tapi bagi anda yang berminat utk menjana pendapatan dengan produk JSD ni, fida bantu anda dengan bimbingan secara personal dan group whatsapp agen UNDER FIDA tau.



Jom rawat keputihan gatal gatal berair dan berbau bersama JSD..
Sesuai untuk :
√ anak dara
√ wanita berkahwin
√ ibu mengandung


Apa yg best dengan FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA ni yer????

Salah satu keistimewaan feminine wash susuk dara ialah ia diformula balik oleh lelaki yang memahami selera lelaki.
Menjadikan tekstur faraj halus dan licin. Bertukar menjadi kemerah - merahan idaman sang suami.

Apa lah sgt RM 56.00 untuk satu botol FEMININE wash kalo nk dibandingkan derita nye keputihan, kegatalan di miss v tu kann....
Yang dah berumahtangga tu dapat bonus lagi tau bila cuci faraj guna fw jsd.
Bonus!!!!
Yer bonus... nak tau nak rasa bonus tu meh lah cuba fw jsd.... pasti X menyesal.

Cik Bunga asyik BERHINGUS PUTIH? Kena pakai penti liner?
Dah tu macam mana nak solat kalau asyik kena pakai tu??
Nak kena bukak dulu, cuci baru boleh solat.

TAKNAK RAWAT TERUS KE?? BUANG TERUS "HINGUS PUTIH" TU??
JSD FW mampu:
- merawat "hingus putih"
- memberikan sensasi dingin dan segar
- mengelakkan pembiakan fungus dan bakteria
- mengelakkan bau KURANG MENYENANGKAN
Hanya RM56.00 untuk kegunaan selama 2 bulan! SUPER JIMAT!

NAK JIMAT LAGI??
PROMOSI 2 FW RM100. SEMENTARA STOK MASIH ADA K..


opss ..JANGAN SAMPAI SUAMI TEGUR TAU!!!
SELAK2 KAIN ..MAK AII..BAU KOHONG!!


MIS V BERBAU SANGAT SESUAI MENGGUNAKAN FW JSD
Malunya lahai kalau suami tegur " yang, kenapa bau kuat sangat ni. Awak tak cuci bersih ke ?? ".

Sebagai wanita kita terkenal dengan pembersih dari lelaki kan ? Bau ada kait rapat dengan keputihan. Ada yg mengalami keputihan tapi belum peringkat kronik. Penjagaan alat sulit atau alat kelamin amat penting kerana ia berkait rapat dengan pengeluaran darah haid, hubungan seks dan kehamilan.


Rawat dengan Feminine wash Jsd.
1) Cuci alat sulit 2 kali sehari dengan FW untuk mengatasi kegatalan dan bau
2) Pembersih alat sulit wanita daripada ekstrak Daun Sireh, untuk kesegaran berpanjangan.
3) Atasi keputihan, bau, kegatalan, membasmi bakteria dan melembutkan kulit sekitar vagina.
4),Menghangatkan keintiman hubungan suami isteri dgn haruman wangian herba.
5) Sesuai digunakan semasa hamil dan dalam pantang.


Hapuskn keputihan!
Hilangkan bau kohong!
Lenyapkan rasa gatal kat Mis V..
DENGAN PENJIMATAN HARGA!
BELI 2 rm100 je...

JOM LAYANKAN TESTIMONI FW JSD NI

Guna feminine wash je mampu tarik keputihan???
Kalau fw jsd memang mampu!!
Ada keputihan bersarang?? Jangan tunggu lagi. Rawat sekarang sebelum terlambat !
APABILA


 👇
👇
Spender dah koyak
Bau kohong
Gatal2

Anda wajib memiliki feminine wash JSD!
Muka nak glow2 CIK BUNGA pun nak glow2 shine jugak.

🌿 FEMININE WASH JSD LAIN DARIPADA YANG LAIN 🌿
Bukan takat nak bagi suami suka je, memang kebersihan diri kena jaga, terutama yang hamil. Sebab hormon dan tubuh badan berubah , Cik Bunga jadi gatal-gatal dan keputihan .

Jangan seksa baby bila dah lahir nanti, jangkitan kuman itu jangkitan kuman ini disebabkan keputihan teruk yang ibu bawa semasa mengandung.

.
Pencuci wanita yang pekat ni guna setitik dah cukup dan elok diguna harian . Ramuan memang dicipta khas untuk wanita bagi keseimbangan PH dan sangat selamat digunakan untuk ibu terutama yang mengandung. .
AMAT sesuai digunakan oleh wanita berkahwin mahupun bujang .
.
TAK PERCAYA ??? Cuba dan buktikan sendiri !! Masalah bahagian sulit.. rawatan herba JSD terbukti berkesan.
💥 Hanya RM56 sebotol untuk kegunaan lebih dari 2 BULAN! 💥
Ade promosi ni baik cepat GRAB. kalo da xde harga promosi, nangis air mata darah pun 
fida x dpt nk bagi tau.

testimoni customer fida


Boleh hubungi saya 
WHATSAPP UTK FAST RESPON
012.221.9497 FIDA
link fb: klik je link tu,setiap hari mmg fida update post tau
insta:fidajamususukdara
Jangan ragu2 beruusan dengan fida .Setiap hari fida update poslaju k




KOPI PACAK POWER JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera utk pembaca setia blog 
Fida Jamu Susuk Dara.

18/5/2016 - 9.34 Pagi 
Antara produk terbaru JSD utk kaum lelaki ialah KOPI PACAK POWER.
Meh fida terangkan ape khasiat Kopi ni
Kopi Pacak Power (KPP)


✔khas utk LELAKI
✔ merawat masalah kulit seperti kurap , kayap & panau.
✔ membantu menyembuhkan luka dgn cepat.
✔ menyegar & menyihatkan badan
membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
✔ kekal bertenaga , cergas & lebih tahan lama utk bersama isteri.

kandungan
kopi
krimer
gula perang
skim milk
kurma
mahkota dewa
madu
goji
guarana
tongkat ali
bidara
garam bukit
Cara penggunaan
koyakkan 1 sachet
Masukan ke dlm secawan air panas (100 - 150 ml)
Kacau hingga larut & sedia utk di minum
Pasti mengaAAUUMMMMMM kan
Harga
Rm 57.90 / kotak
1 kotak = 10 sachet x 25g
JOM Layankan testimoni KPP 
Fuhhh!!! Kopi pacak memang POWER GILERRR!!!
Minum secawan... Barang barang cik abe TERPACAK penuh TENAGA sampai pagi...!!!
Aummm... Aummm... Mesti isteri sukerrr
Nak BAHAGIAKAN ISTERI anda???
Meh cuba secawan...
Gerenti dapat EXTRA TENAGA LUAR BIASA...!!!
PROMOSI KOPI PACAK POWER!!!
sekotak rm57.90 .Fida bg harga promosi 3 KOTAK RM 125 SAHAJA
JIMAT RM 48.70
dan yang paling BEST , lepas amik 3 KPP ni anda layak jadi agen . terus dpt 20% setiap produk jsd termasuk KPP ni. BEST GILER KAN.
whatsapp laju
012-2219497 fida
fb link:https://www.facebook.com/jsdintan
jgn lupa add fida.salam perkenalan

SUSUK KEKAL DARA 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca blog fida. Arini 26/2/2016 (Jumaat) nk cerita pasal #susukkekaldara dari JAMU SUSUK DARA. SKD ni utk wanita yang sudah berkahwin sahaja yer..anak dara tak boleh guna.Hanya untuk INSERT sahaja tidak boleh makan.
SUSUK KEKAL DARA SKD II @ SKD (nama ringkas)
Price: Rm 45.00/ 5 biji

~Merapatkan faraj serta merta dan berpasir
~mengumpul dan menyerap keputihan
~Membersih faraj
~ Menyempitkan dan merapatkan faraj lebih kurang 3 hari

1.Skd II ini amat sesuai untuk rawatan dalaman
2.Ianya berfungsi hanya sebagai 'gam' untuk merapatkan demi kualiti hubungan intim suami isteri
3.Menyerap dan mengeluarkan lebihan lendir atau keputihan dgn banyak
4.Mampu manarik cyst keluar dari rahim
5.Untuk wanita yg sukar hamil amat digalakan untuk pembersihan dalaman ini.
Secara bergambar kegunaan SKD
Cara-cara Pakai
Masuk kan 1 biji shj kedalam faraj dan tolak sedalam mungkin.
Digunakan 1 jam @ 1/2 jam sebelum bersama.Nak mudah masuk dalam faraj kene cangkung then amik 1 biji SKD insert dalam faraj.pastu boleh bersama dgn suami.jangan risau skd tidak menggangu ketika anda bersama.

CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA..
1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur faraj.
2. Anda digalakkan untuk bersama suami.Kalo tak bersama pun boleh.mlm pakai, esok pagi korek utk keluarkan kotoran.
3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran serta lendir yang terkumpul.
✅ Hasilnya:
Miss V anda akan berasa masih sempit.

JOM LAYAN TESTIMONI

Geli tak?? ni jenis yg mmg byk keputihan.tapi bagus kan..semua kotoran keluar.

Auto denyut!!
Auto kemut!!
Auto Grip!!

testimoni sang isteri.bahagia dia !!

kotoran yang keluar bergantung pada seseorang yer.

susuk kekal dara 2
bagus utk faraj becak, keputihan & bersalin berkali kali.
SKd2 menyerap lendir.. bukan air.sekiranya vagina byk air silap2 Skd2 ni boleh jatuh dgn sendiri spt hingus yg meleleh kerana lubang vagina ternganga...
sekiranya keputihan melampau, lbh elok insert seminggu sekali..Insyaallah kesan berbaloi.

SKD 2 tiada bahan pengawet.Pure Herba.

TESTIMONI BERJAYA HAMIL

NI AGEN FIDA..ALHAMDULILLAH..PREGNANT.YANG NK IKHTIAR HAMIL BLEH CUBA SKD NI.

Baca satu2 dan pelan2 ye puan2.
Jgn skroll. Yg ini please, jgn skroll!
Kakak ni keguguran bulan 8.
Sjak tu period x stabil. Smpi 3 mggu kuar darah
Mencucuk2, sakit yg teramat sgt pd rahim.

Dia dtg mengadu pd salah sorg stokis kami.

Stokis kami cadang dia pki Susuk Kekal Dara.

Yg dlm botol pink tu, tu la Susuk Kekal Dara.

Bl dia nk korek bersih kan, ni yg keluar.

Sisa2 yg tertinggal,maybe doc x cuci bersih.

Besar ke? Klu besar tapak tgn besar x?

Ni klu g jpe doc, sparuh nyawa kena godeh.

Dia korek, cuci, putput kau, godeh smpi bersih!

Tp kami suruh insert 1 biji je puan2.
Kotoran yg dh berbulan mampu kami keluarkan.
Lepas keluar ni, dia ckp LEGAA!
Kepala dia terasa ringan. Badan rs sedap!
Sy sendiri rasa kagum dgn produk Susuk dara ni.

PENGAKUAN REAL PARA SUAMI. (KLIK PIC UTK BESAR)








Da baca so teruja nk cuba kan?? bleh 
whatsapp/sms/telegram fida 012-2219497 
cod: PUTRAJAYA sahaja.
insta:fidajamususukdara
fida bg rm50 siap pos utk semenanjung
rm55 utk sabah sarawak 
ORDER SEKARANG!!!!!

fida stokis berdaftar yer.jangan risau.trusted seller.hari-hari update pos kat fb@insta.Yang nk jadi AGEN under fida bleh terus whatsapp.Yang serius nk berniaga je k.













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...