Kepakaran kami adalah membantu wanita yang mengalami masalah di bahagian intim seperti keputihan, kegatalan, berbau, kurang nafsu, ketumbuhan dan juga masalah berat badan serta kecantikan dengan menggunakan rangkaian produk jamu susuk dara.

MASALAH INTIM MIS V PARA ISTERI DAN CARA RAWATAN DENGAN JSD

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca blog Fida.Harini 27/10/2016 hari khamis. Pkol 1.22 PETANG  fida buat enty ni,

Harini fida nk review skit produk2 JSD yang dapat membantu masalah yg sering anda iaitu PARA ISTERI masalah KEPUTIHAN, LONGGAR, BECAK, KENTUT VAGINA, MIS V LEBAM dan macam2 lagi2.

ni fida suggestkan yg READY STOK JE K
JAMU PENGANTIN DARA yang paling terbaik sebenarnya.tapi TIADA STOK dari pihak HQ. 

1) SUSUK KEKAL DARA


CARA GUNA
TOLAK 1 BIJI KE DALAM FARAJ. CANGKUNG PASTU TOLAK HABIS 1 JARI. BOLEH INSERT 1 JAM SEBELUM BERSAMA. TAK PERLU KOREK TERUS. BOLEH TERUS BERSAMA SBB SKD ni akan mencair dan tindak menggangu hubungan INTIM anda suami isteri. Kesannya KETAT SERTA MERTA.
SKD ni insert seminggu skali sahaja yer, JANGAN OVERDOSE INSERT SETIAP HARI. 
Waktu PERIOD tak perlu pakai k. Selepas bersama, masa mandi wajib tu boleh korek utk menarik semua keputihan dan kotoran yang bersarang dlm mis v kita tu,

2) MASKER VAGINA

SAPU SAPU KETAT, Tak caya cuba la.RM25 aje,

3) FEMININE WASH

Produk paling LARIS dan anda WANITA harus ada di dalam bilik air,
Pakai 2 kali sehari. Masa mandi pagi dan malam. atau time gatal2 tu, terus cuci MIS V kita.
Anak2 perempuan seawal 2 tahun boleh guna. Tiada masalah.Anak fida pun guna jgk.

kalo nk tengok testimoni 
hari2 fida update kat fb
INSTA: fidajamususukdara

ADD dan FOLLOW yer
Jangan risau , fida TRUSTED SELLER.
Produk original tau. Kalo Beli kat KIOSK JAMU,  belum tentu ORIGINAL ok.
nak murah punya pasal, penyakit lain dpt nanti. NAK MURAH JADI AGEN UNDER FIDA.
20-30% SEUMUR HIDUP.

Sebarang pertanyaan boleh terus WHATSAPP utk FAST ACTION
0122219497 STOKIS JSD YG SAH
TQVM semua.




PROMOSI JSD BULAN OKTOBER 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog fida. da lama da x update. So utk promosi yg terkini ialah 

2 FEMININE WASH HANYA RM100 SAHAJA
terus jadi AHLI JAMU SUSUK DARA.

Apa istimewa ahli JSD??
Meh nak citer. Anda layak dapat less 20-30% setiap produk JSD SEUMUR HIDUP!!!. Jimat utk kegunaan sendiri. Tiada paksaan untuk menjual. Tapi bagi anda yang berminat utk menjana pendapatan dengan produk JSD ni, fida bantu anda dengan bimbingan secara personal dan group whatsapp agen UNDER FIDA tau.



Jom rawat keputihan gatal gatal berair dan berbau bersama JSD..
Sesuai untuk :
√ anak dara
√ wanita berkahwin
√ ibu mengandung


Apa yg best dengan FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA ni yer????

Salah satu keistimewaan feminine wash susuk dara ialah ia diformula balik oleh lelaki yang memahami selera lelaki.
Menjadikan tekstur faraj halus dan licin. Bertukar menjadi kemerah - merahan idaman sang suami.

Apa lah sgt RM 56.00 untuk satu botol FEMININE wash kalo nk dibandingkan derita nye keputihan, kegatalan di miss v tu kann....
Yang dah berumahtangga tu dapat bonus lagi tau bila cuci faraj guna fw jsd.
Bonus!!!!
Yer bonus... nak tau nak rasa bonus tu meh lah cuba fw jsd.... pasti X menyesal.

Cik Bunga asyik BERHINGUS PUTIH? Kena pakai penti liner?
Dah tu macam mana nak solat kalau asyik kena pakai tu??
Nak kena bukak dulu, cuci baru boleh solat.

TAKNAK RAWAT TERUS KE?? BUANG TERUS "HINGUS PUTIH" TU??
JSD FW mampu:
- merawat "hingus putih"
- memberikan sensasi dingin dan segar
- mengelakkan pembiakan fungus dan bakteria
- mengelakkan bau KURANG MENYENANGKAN
Hanya RM56.00 untuk kegunaan selama 2 bulan! SUPER JIMAT!

NAK JIMAT LAGI??
PROMOSI 2 FW RM100. SEMENTARA STOK MASIH ADA K..


opss ..JANGAN SAMPAI SUAMI TEGUR TAU!!!
SELAK2 KAIN ..MAK AII..BAU KOHONG!!


MIS V BERBAU SANGAT SESUAI MENGGUNAKAN FW JSD
Malunya lahai kalau suami tegur " yang, kenapa bau kuat sangat ni. Awak tak cuci bersih ke ?? ".

Sebagai wanita kita terkenal dengan pembersih dari lelaki kan ? Bau ada kait rapat dengan keputihan. Ada yg mengalami keputihan tapi belum peringkat kronik. Penjagaan alat sulit atau alat kelamin amat penting kerana ia berkait rapat dengan pengeluaran darah haid, hubungan seks dan kehamilan.


Rawat dengan Feminine wash Jsd.

1) Cuci alat sulit 2 kali sehari dengan FW untuk mengatasi kegatalan dan bau
2) Pembersih alat sulit wanita daripada ekstrak Daun Sireh, untuk kesegaran berpanjangan.
3) Atasi keputihan, bau, kegatalan, membasmi bakteria dan melembutkan kulit sekitar vagina.
4),Menghangatkan keintiman hubungan suami isteri dgn haruman wangian herba.
5) Sesuai digunakan semasa hamil dan dalam pantang.


Hapuskn keputihan!
Hilangkan bau kohong!
Lenyapkan rasa gatal kat Mis V..
DENGAN PENJIMATAN HARGA!
BELI 2 rm100 je...

JOM LAYANKAN TESTIMONI FW JSD NI

Guna feminine wash je mampu tarik keputihan???

Kalau fw jsd memang mampu!!
Ada keputihan bersarang?? Jangan tunggu lagi. Rawat sekarang sebelum terlambat !
APABILA


 👇
👇
Spender dah koyak

Bau kohong
Gatal2

Anda wajib memiliki feminine wash JSD!
Muka nak glow2 CIK BUNGA pun nak glow2 shine jugak.

🌿 FEMININE WASH JSD LAIN DARIPADA YANG LAIN 🌿
Bukan takat nak bagi suami suka je, memang kebersihan diri kena jaga, terutama yang hamil. Sebab hormon dan tubuh badan berubah , Cik Bunga jadi gatal-gatal dan keputihan .

Jangan seksa baby bila dah lahir nanti, jangkitan kuman itu jangkitan kuman ini disebabkan keputihan teruk yang ibu bawa semasa mengandung.

.
Pencuci wanita yang pekat ni guna setitik dah cukup dan elok diguna harian . Ramuan memang dicipta khas untuk wanita bagi keseimbangan PH dan sangat selamat digunakan untuk ibu terutama yang mengandung. .
AMAT sesuai digunakan oleh wanita berkahwin mahupun bujang .
.
TAK PERCAYA ??? Cuba dan buktikan sendiri !! Masalah bahagian sulit.. rawatan herba JSD terbukti berkesan.
💥 Hanya RM56 sebotol untuk kegunaan lebih dari 2 BULAN! 💥
Ade promosi ni baik cepat GRAB. kalo da xde harga promosi, nangis air mata darah pun 
fida x dpt nk bagi tau.

testimoni customer fida


Boleh hubungi saya 
WHATSAPP UTK FAST RESPON
012.221.9497 FIDA
link fb: klik je link tu,setiap hari mmg fida update post tau
insta:fidajamususukdara
Jangan ragu2 beruusan dengan fida .Setiap hari fida update poslaju k




KOPI PACAK POWER JAMU SUSUK DARA

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera utk pembaca setia blog 
Fida Jamu Susuk Dara.

18/5/2016 - 9.34 Pagi 
Antara produk terbaru JSD utk kaum lelaki ialah KOPI PACAK POWER.
Meh fida terangkan ape khasiat Kopi ni
Kopi Pacak Power (KPP)


✔khas utk LELAKI
✔ merawat masalah kulit seperti kurap , kayap & panau.
✔ membantu menyembuhkan luka dgn cepat.
✔ menyegar & menyihatkan badan
membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
✔ kekal bertenaga , cergas & lebih tahan lama utk bersama isteri.

kandungan
kopi
krimer
gula perang
skim milk
kurma
mahkota dewa
madu
goji
guarana
tongkat ali
bidara
garam bukit
Cara penggunaan
koyakkan 1 sachet
Masukan ke dlm secawan air panas (100 - 150 ml)
Kacau hingga larut & sedia utk di minum
Pasti mengaAAUUMMMMMM kan
Harga
Rm 57.90 / kotak
1 kotak = 10 sachet x 25g
JOM Layankan testimoni KPP 
Fuhhh!!! Kopi pacak memang POWER GILERRR!!!
Minum secawan... Barang barang cik abe TERPACAK penuh TENAGA sampai pagi...!!!
Aummm... Aummm... Mesti isteri sukerrr
Nak BAHAGIAKAN ISTERI anda???
Meh cuba secawan...
Gerenti dapat EXTRA TENAGA LUAR BIASA...!!!
PROMOSI KOPI PACAK POWER!!!
sekotak rm57.90 .Fida bg harga promosi 3 KOTAK RM 125 SAHAJA
JIMAT RM 48.70
dan yang paling BEST , lepas amik 3 KPP ni anda layak jadi agen . terus dpt 20% setiap produk jsd termasuk KPP ni. BEST GILER KAN.
whatsapp laju
012-2219497 fida
fb link:https://www.facebook.com/jsdintan
jgn lupa add fida.salam perkenalan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...